Yet Another Bulletin Board
Sponsored by: The Fans!


Welcome, Guest. Please Login or Register.
Dec 15th, 2018, 3:39pm

Upcoming Premiere Dates:
Survivor 23, Season premiere
Thursday, September 14 (8:00-9:30 PM, ET/PT) on CBS
Home Home Help Help Search Search Members Members Chat Chat Member Map Member Map Login Login Register Register

| Fantasy Survivor Game | Music Forums | The '80s Server Forums | Shop Online |Metropolis Reality Forums Nike Internationalist Femme

   Metropolis Reality Forums
   Survivor
   Survivor General Gossip & News
(Moderators: lakelady, yesteach, MediaScribe, Isle_be_back)
   Nike Internationalist Femme
Previous topic | New Topic | Next topic »
Pages: 1  Reply Reply Add Poll Add Poll Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print
   Author  Topic: Nike Internationalist Femme  (Read 76 times)
sooo
ForumsNet Member
Australia 
*****I love YaBB 1G - SP1!

   
View Profile

Posts: 2574
Nike Internationalist Femme
« on: Dec 6th, 2017, 7:24pm »
Quote Quote Modify Modify

Adidas heeft een nieuwe schoen onthuld met biologisch afbreekbare stof die binnen enkele uren na verwijdering is afgebroken met een water- en enzymoplossing.
 
De enige die vasthoudt: het huidige ontwerp lijkt te zijn bevestigd aan een schuimzool - wat suggereert dat een groot deel van de schoen nog steeds op een stortplaats terecht zou komen.
 
Adidas 'Futurecraft Biofabric werd gepresenteerd tijdens de Biofabricate-conferentie van afgelopen week in New York. Het unieke ontwerp is voorzien van een synthetische Nike Air Max Classic BW Dames spinnenzijde genaamd Biosteel die volgens de schoenmaker 100 procent biologisch afbreekbaar is.
 
De sneaker, die zichzelf aanprijst als de eerste biologisch afbreekbare schoen in zijn soort, is momenteel slechts een prototype, maar het bedrijf verwacht dat het volgend jaar een commercieel product zal worden, Nike Air Max 90 Dames Zwart meldde Wired.
 
Volgens Gizmodo plaatsen gebruikers de schoenen gewoon in water en voegen een digestie-enzym toe, proteinase genaamd, dat ervoor zorgt dat het op eiwitten gebaseerde garen binnen 36 uur uiteenvalt.
 
"Dit proces is 100% natuurlijk," vertelde een woordvoerder van Adidas aan de nieuwssite. "De schoen Adidas NMD Femme zou niet oplossen als hij wordt gedragen in regenachtige weersomstandigheden, bijvoorbeeld omdat de aanwezigheid van prote?nase belangrijk is voor het proces."
 
Voor zover wat met de zool gebeurt, benadrukte een woordvoerder van Adidas aan HuffPost dat ander, duurzamer materiaal "mogelijk in overweging wordt genomen" mocht de schoen in productie gaan.
 
"Futurecraft Biofabric is een prototype dat moet laten zien waar de industrie kan komen", zei Vinti Bhatnagar dinsdag in een e-mail. "Hergebruik van schoeisel kan een energie Nike Air Zoom Pegasus 34 Damen intens proces zijn en als we een bovenwerk hebben dat niet gerecycled hoeft te worden, helpt dat."
 
Bhatnagar merkte ook op dat Adidas afgelopen december een 3D-geprint tussenzoolconcept maakte, gemaakt van gerecycled oceaanplastic.
 
Het huidige Futurecraft Biofabric-schoenprototype lijkt anders de Adidas Nike Cortez Femme Ultra Boost-buitenzool te bevatten, die volgens de website van het bedrijf bestaat uit elastische schuimdeeltjes, thermoplastisch polyurethaan of TPU.
 
Van de zijde wordt gezegd dat ze 15 procent lichter is dan traditionele polymeerschoenen, maar ook sterker. De vezel wordt verder beschreven als 100 procent veganistisch en biedt gecontroleerde vochtregulatie. Het maakt ook veel minder energie om te produceren dan gewone polymeren schoenen.
 
"Met deze ontwikkeling stellen we nieuwe normen met betrekking tot de functionaliteit Nike Internationalist Femme van hernieuwbaar textiel," Jens Klein, CEO van AMSilk, die de zijde produceerde, zei in een verklaring.
 
Kan niet wachten op hun vrijlating Adidas heeft onlangs ook een nieuwe lijn sneakers onthuld die zijn gemaakt van gerecycled plastic dat uit de oceaan is gehaald - opnieuw lijkt de zool uit schuim te Adidas Gazelle Donna zijn gemaakt.
IP Logged
Back to top
Pages: 1  Reply Reply Add Poll Add Poll Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print

Previous topic | New Topic | Next topic »

Metropolis Reality Forums » Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.3.1!
YaBB 2000-2003. All Rights Reserved.