Yet Another Bulletin Board
Sponsored by: The Fans!


Welcome, Guest. Please Login or Register.
Oct 16th, 2018, 7:42pm

Upcoming Premiere Dates:
Survivor 23, Season premiere
Thursday, September 14 (8:00-9:30 PM, ET/PT) on CBS
Home Home Help Help Search Search Members Members Chat Chat Member Map Member Map Login Login Register Register

| Fantasy Survivor Game | Music Forums | The '80s Server Forums | Shop Online |Metropolis Reality Forums Nike Air Max 95 Femme

   Metropolis Reality Forums
   Survivor
   Survivor General Gossip & News
(Moderators: lakelady, yesteach, MediaScribe, Isle_be_back)
   Nike Air Max 95 Femme
Previous topic | New Topic | Next topic »
Pages: 1  Reply Reply Add Poll Add Poll Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print
   Author  Topic: Nike Air Max 95 Femme  (Read 46 times)
sooo
ForumsNet Member
Australia 
*****I love YaBB 1G - SP1!

   
View Profile

Posts: 2471
Nike Air Max 95 Femme
« on: Dec 26th, 2017, 9:34pm »
Quote Quote Modify Modify

Op dit punt hadden we een duidelijk begrip van de erfenis van de Air Max en de productverhalen dozen Adidas ZX 700 Femme die tikken nodig hadden en we hadden een sterk idee over wat een herrevolutie op de hoogte bracht. Onze volgende uitdaging was het uitzoeken van een manier om beide samen te geleren om iets te creiren dat visueel anders was en conventies trotseerde.
 
Een remix is een interpretatie die het origineel nieuw leven inblaast. Het is een eerbetoon aan het verleden, maar het spreekt tot het huidige moment op een manier die fris en goed te gebruiken is. Dit is wat we zouden gaan doen: remix 30 jaar Air terwijl je de Re-Revolution als een overkoepelend Nike Air Presto Femme thema hebt.
 
Waarschijnlijk de grootste conceptuele uitdaging langs de weg was het vinden van de goede plek tussen rebellerende en tartende conventies en het onderhouden van een leuke, feestelijke bui. We wilden niet in het rijk van de politieke revolutie belanden, dus dit is waar we de grens hebben getrokken. Te veel explosies, vandalisme en negatieve connotaties zorgden voor een confronterende campagne in tegenstelling tot iets dat een 30-jarig jubileum vierde. Voor ons ging het meer om het verdedigen van waarden zoals het inspireren van een gemeenschap of het creiren van een culturele beweging in plaats van het letterlijk creiren van een agressieve revolutie die te nauw in de echte wereld werd nagebootst.
 
Ons proces is over het algemeen vrij organisch: de typografie is naast de grafische weergave opgebouwd en de twee Nike Air Max Thea Womens hebben elkaar onderweg beinvloed. Natuurlijk was er veel vallen en opstaan om te zien wat er goed uitzag, maar door deze meer collaboratieve aanpak te volgen met onze gevarieerde vaardigheden, hielp het om de algehele esthetiek van de campagne veel naadloos op elkaar te laten aansluiten. Meestal is de manier waarop u deze lettervormen ziet binnen een CG-context, dus het testen van hoe deze vormen stand hielden met textuur en in 3D-omgevingen, was behoorlijk cruciaal op de manier.
 
We wisten dat de esthetiek van de campagne van dit jaar Adidas Superstar Femme Rose behoorlijk eclectisch zou zijn, dus wilden we een route volgen met de typografie die een beetje eenvoudiger was dan wat we in voorgaande jaren hebben samengesteld. Door dingen behoorlijk terug te strippen, kunnen we ervoor zorgen dat het type goed kan leven in een hoop grafische werelden.
 
Specifiek Nike Air Max 90 Donna Bianche voor deze campagne is de esthetische beslissing om 2D- en 3D-grafische talen te overbruggen, dus het was belangrijk dat ons lettertype in beide gevallen succesvol was.
 
Net als bij de logotypes die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld, zijn de lettervormen gebaseerd op de geometriein van Futura Bold Condensed en geinspireerd door de Air Max luchtbel. In eerste instantie zou onze benadering van typografie beperkt blijven tot het logo van Air Max Day, maar gezien de breedte van deze campagne dachten we dat het uitbouwen van een volledig Nike Air Max 95 Femme lettertype veel meer terrein zou dekken. De esthetiek van de campagne is vrij breed, dus een gemeenschappelijke rode draad doorheen deze beelden was een andere manier om alles samen te brengen.
IP Logged
Back to top
Pages: 1  Reply Reply Add Poll Add Poll Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print

Previous topic | New Topic | Next topic »

Metropolis Reality Forums » Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.3.1!
YaBB 2000-2003. All Rights Reserved.