Yet Another Bulletin Board
Sponsored by: The Fans!


Welcome, Guest. Please Login or Register.
Mar 20th, 2019, 4:55pm

Upcoming Premiere Dates:
Survivor 23, Season premiere
Thursday, September 14 (8:00-9:30 PM, ET/PT) on CBS
Home Home Help Help Search Search Members Members Chat Chat Member Map Member Map Login Login Register Register

| Fantasy Survivor Game | Music Forums | The '80s Server Forums | Shop Online |Metropolis Reality Forums Asics Gel Lyte 3 Dames

   Metropolis Reality Forums
   Survivor
   Survivor General Gossip & News
(Moderators: lakelady, yesteach, MediaScribe, Isle_be_back)
   Asics Gel Lyte 3 Dames
Previous topic | New Topic | Next topic »
Pages: 1  Reply Reply Add Poll Add Poll Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print
   Author  Topic: Asics Gel Lyte 3 Dames  (Read 93 times)
sooo
ForumsNet Member
Australia 
*****I love YaBB 1G - SP1!

   
View Profile

Posts: 2574
Asics Gel Lyte 3 Dames
« on: Mar 6th, 2018, 9:56pm »
Quote Quote Modify Modify

EmbarassedDe keuze Nike Cortez Femme voor een loopschoen is een zeer persoonlijke beslissing. Je moet in evenwicht brengen hoe goed ze je voeten en benen beschermen met hoe ze passen, hoe zwaar ze zijn en, ja, zelfs hoe ze eruitzien. Ik loop al jarenlang in bijna niets dan Asics en ik wed dat je een persoonlijke favoriet hebt die je steeds weer koopt.
 
Maar als u het dichtst bij een objectieve kijk op kwaliteit en kosten wilt komen, heeft een Deense website genaamd runrepeat.com de cijfers gekraakt van bijna 135.000 consumentenrecensies die het meer dan een jaar verzamelde, samen met de adviesprijs van de meeste populaire producten. merken.
 
Het loopschoenmodel moet worden opgelost. Pronatie-, Motion Control-, Demping- en Stabiliteitsschoenen? Laat ze allemaal verdwijnen.
 
Het is niet alleen op blote voeten lopen en minimalisme ten opzichte van hardloopschoenen, de Nike Air Max Command Femme / of situatie die veel wordt afgebeeld. Het is veel dieper dan dat. Het is niet eens zo dat schoenenfabrikanten slecht zijn en winst maken. Schoenbedrijven kunnen de doelen bereiken waar ze naar op zoek zijn, maar misschien zijn de doelen waarnaar ze streven niet wat ze moeten doen. Het paradigma waarop hardloopschoenen worden gebouwd, is het probleem.
 
Loopschoenen zijn gebouwd op twee centrale locaties, impactkrachten en pronatie. Hun doelen zijn eenvoudig, beperken impactkrachten en voorkomen overprontatie. Dit heeft geleid tot een classificatiesysteem op basis van demping, stabiliteit en bewegingscontrole. Het probleem is dat dit systeem mogelijk geen grond heeft om op te staan. Zijn we al 40 + jaar gefocust op de verkeerde dingen?
 
Ik begin met de gebruikelijke statistiek van 33-56% van de hardlopers die elk jaar gewond Adidas Superstar Mens raken (Bruggerman, 2007). Dat is nogal geestverblindend als je erover nadenkt. Omdat er heel veel Nike Air Max 90 Damen Pink blessures aan de gang zijn, laten we eens kijken naar wat schoenen moeten doen.
 
Zoals eerder gezegd, schoenen zijn gebouwd op het uitgangspunt dat impactkrachten en pronatie verwondingen veroorzaken. Pronatie, in het bijzonder is geconstrueerd als de vloek van alle hardlopers. We zijn overspoeld met beperkende pronatie via motion control-schoenen. Het centrale idee achter pronatie is dat overproneren rotatie van het onderbeen veroorzaakt (d.w.z. enkel, tibia, knie), waardoor de gewrichten onder druk komen te staan ??en dit leidt tot verwondingen. Loopschoenen zijn daarom ontworpen om deze pronatie te beperken. In essentie worden hardloopschoenen ontwikkeld en ontworpen om het lichaam in "juiste" afstemming te brengen. Maar hebben we Nike Air Vapormax Dames echt een goede afstemming nodig?
 
Kijkend naar het eerste uitgangspunt, kunnen we verschillende Adidas Superstar Damen onderzoeken zien die geen verband tonen tussen pronatie en verwondingen. In een epidemiologische studie van Wen et al. (1997), vond hij dat lagere uitersten alignment geen belangrijke risicofactor was voor marathonlopers. In een ander onderzoek door Wen et al. (199Cool, deze keer een prospectieve studie, concludeerde hij dat "kleine variaties in de aanpassing van de onderste ledematen niet overtuigend lijken te zijn als belangrijke risicofactoren voor overbelastingsletsels bij hardlopers." Andere studies hebben soortgelijke conclusies getrokken. One by Nigg et al. (2000) toonde aan dat voet- en enkelbewegingen geen blessures voorspelden bij een grote groep hardlopers.
 
Als voetbeweging / pronatie geen blessures voorspelt of geen risicofactor is voor blessures, dan moet men zich afvragen of het concept gezond is of werkt ...
 
Kijken Asics Gel Lyte 3 Dames naar de tweede premisse, veranderen schoenen zelfs pronatie? Motion controleschoenen zijn ontworpen om pronatie te verminderen door een verscheidenheid aan mechanismen. De meesten kiezen ervoor om een ??medial post of een vergelijkbaar apparaat in te voegen. In een studie van Stacoff (2001) testten ze verschillende apparaten voor bewegingscontroleschoenen en ontdekten ze dat ze de pronatie niet veranderden en ook de kinematica van de tibia of de calcaneusbotten niet veranderden. Evenzo bleek uit een andere studie van Butler (2007) dat bewegingscontroleschoenen geen verschil vertoonden in piekprolatie in vergelijking met dempingsschoenen. Ten slotte vond Dixon (2007) vergelijkbare resultaten die aantonen dat bewegingscontroleschoenen de piekeversie (pronatie) niet verminderden en de drukconcentratie niet veranderden.
IP Logged
Back to top
Pages: 1  Reply Reply Add Poll Add Poll Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print

Previous topic | New Topic | Next topic »

Metropolis Reality Forums » Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.3.1!
YaBB 2000-2003. All Rights Reserved.