imhotep
ForumsNet Member
I love YaBB 1G - SP1!
Posts: 316
|
|
Nigella meer bent d
« on: May 18th, 2017, 12:17am » |
Quote Modify
|
Deze Franse gerecht (die misschien niet eens echt is, maar het gaat met het vals thema en het bevat Nike Air Huarache Femme Franse tarragonois) is zo belachelijk Nike Air Presto Womens makkelijk en toch lijkt me nogal fancy en verfijnd wanneer je het aan de gasten serveert. Natuurlijk is het een hit met Zoals ik. Er zijn maar één of twee dingen die je niet kunt bedriegen. Het heeft zeer weinig ingredi?nten, dus je moet goede dingen kopen. Betaal meer voor je kip en denk niet eens aan het kopen van Chorizo ??uit een poofy winkel. Het zal alles ru?neren Nike Free 5.0 Dames en niemand zal denken dat je www.almstrandens.se Nigella meer bent die het hele object koken om ooit voor iedereen te koken. Dit is wat je nodig hebt. Doe je kip in olijfolie (of verdomde) olie en geur met zout en peper en sprinkel met meel als je er zin in hebt. Verwijder bruine kipstukken uit de pot en in het heerlijke, kipachtige vet braai je spek, voeg je ui, knoflook en chorizo ??niet helemaal, maar gesneden, obvs. Als je dit een tijdje hebt gebakken, Nike Air Max Tavas Donne voeg je tomaten toe, een eetlepel tarragonois, kippenbestand, verse rozemarijn, 2 blikjes boterbonen en de kip. Leg het deksel op de pot en laat het voor een paar uur zachtjes sudderen. Serveer met rijst en / of knapperig brood en een fijne fles witte. Het is erg lekker en je vrienden zullen onder de indruk zijn
|